Het is zo koud!

Ja, het is koud. We kunnen er niet meer om heen en de gevoelstemperatuur liegt er ook niet om. Je haar krijgt het met deze winterse temperaturen ook flink te verduren en daarom willen wij je wat tips geven zodat je¬†beslagen ten ijs kunt komen. ūüėČ

Help, mijn haar is statisch.

Waarom is mijn haar vaker statisch als het buiten koud is? In de zomer is de lucht vaak vochtiger en dat is goed voor je haar. De droge lucht die er nu is (in combinatie met de verwarming die binnen hard aan staat) zorgt ervoor dat ons haar geen voldoende vocht kan opnemen waardoor het statisch wordt. Was je haar niet te veel want juist de¬†oli√ęn die je hoofdhuid aanmaakt, zorgen ervoor dat je haar niet recht omhoog gaat staan. Een¬†goede vocht inbrengende shampoo maakt je haar weer happy. Mega All Soft, de nieuwe lijn van Redken is een mooi passend product.

Synthetische kleding verergert de situatie ook vaak. Met dit weer wil je een sjaal en muts op doen dus spray een beetje van de Redken Quick Dry 18 haarlak over je coupe¬†en you’re good to go! Deze sneldrogende finishing haarspray zorgt ervoor dat je haar langdurig goed blijft zitten en voorziet je kapsel van een gezonde glans.

Bevroren coupe

Misschien is de volgende tip een inkoppertje maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen; ga niet met nat haar naar buiten. Je haar breekt sneller als het nat is en met temperaturen zover onder nul, kan je haar zelfs bevriezen.
Ga je voor het slapen nog even douche? Droog het dan ook even goed¬†want je haar is dus breekbaarder, ook als je op je kussen ligt te draaien. Gebruik voor het fohnen de Redken Pillow Proof Express Treatment Primer. Deze beschermt je haar tegen hitte, voedt, hydrateerd en verkort de¬†f√∂hntijd zodat je lekker kan gaan slapen. ūüėÄ

Water drinken

Zo’n ‘regel’ die je altijd en overal hoort maar ook zeker in de winter belangrijk. Je haar (en huid) drogen uit omdat je vaak binnen zit met de verwarming op standje levensgevaarlijk (wij zijn ook schuldig). Hier wordt je haar en huid niet heel erg blij van dus drink water.

Hydrateer ook je huid

Tip van ons aan jou,¬†Mediceuticals Bao-Med Pure Skin & Scalp Oil zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd wordt. Deze olie voed je huid en gaat veroudering tegen. Ook helpt het tegen een jeukende huid, littekend, verbranding van de zon, insectenbeten en strech-marks. Of terwijl, een wonderproduct. ūüėČ

 

Bij kapsalon Haarmode Brommert is het lekker warm, wordt je ontvangen met met een lekkere cappuccino of thee en warm je op tijdens een wasbehandeling. Wil je een afspraak maken? Dat kan, klik dan hier.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share