Durf je niet je haar te  laten verven?

Het is natuurlijk super spannend om een haarkleur uit te proberen, en al helemaal als je je haar nog nooit gekleurd hebt. Maak daarom kennis met de shades EQ van Redken; DE demi-permanente haarkleuring die denkt dat het een conditioner is.

Het verschil tussen een demi-permanente en permanente haarkleuring is dat een permanente haarkleuring in de vezellaag van het haar dringt, en de eigen kleurpigment verandert. Een demi-permanente haarkleuring dringt in de schubbenlaag en vestigt zich hier, ook laat deze langzaam los, zodat het langzaam uit het haar vervaagt. Deze verandert aan de eigen haarkleur niets. Met een permanente haarkleuring kan lichter gekleurd worden, wat met een demi-permanente haarkleuring niet kan.

Wij adviseren bij elke kleuring de PH-Bonder, om de zwavelbruggen te beschermen en terug op te bouwen. Bij elke haarkleuring maak je een klein gedeelte van de zwavelbruggen kapot, deze zijn belangrijk om het haar sterk en glanzend te houden en de haarschubben gesloten te houden. De PH-Bonder zorgt ervoor dat deze niet verder verbroken worden en weer hersteld worden.

 

Pastelkleuren in je haar, een echte trend!

We hebben veel verschillende kleuren van de shades EQ. Denk hierbij aan een diepe of heldere kopertint, een licht- of donkergrijs, as- of warmblond, licht- of donker bruin, diep rood, enz. Ook kunnen wij je de mooiste pasteltinten aanbieden, deze komen het mooist tot zijn recht op een lichte ondergrond. De kleuren die wij aanbieden zijn de Peach, de pink, de aquablue of de silvergreen.

Om je haar optimaal te verzorgen en de kleur van de shades EQ zo lang mogelijk mooi te houden, kun je de color extend magnetics gebruiken. Deze lijn bevat het RCT proteïne complex, die de haren verzorgen van hoofdhuid tot punt en de haren waar nodig voorziet van proteïne. Ook bevat deze lijn amino zuren, die er voor zorgen dat de haren schubben gesloten blijven, zodat de kleur lang blijft zitten en je er dus optimaal van kunt genieten!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share