De nieuwe mannenlijn, Redken Brews

De eerste mannenlijn van Redken werd in 1967 geïntroduceerd. Sinds die tijd is er een veel veranderd en op dit moment willen de mannen ook op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van mode. Redken heeft een nieuwe lijn ontwikkeld waarbij er aan alles gedacht is. Bij Haarmode Brommert kun je terecht voor styling, haarverzorging, huid, baard en kleuring.

Styling & haarverzorging voor mannen

Shampoo voor mannen

Er zijn 5 verschillende producten in deze lijn, voor elk haartype en behoefte.
– Daily Shampoo
– Mint Shampoo
– Extra Clean Shampoo
– Silver Shampoo
– 3-in-1

Styling voor mannen

Voor de styling producten zijn de oude bekende nog gebleven en hebben we ze met wat nieuws aangevuld. Zo kun je nu gel, pasta, hairspray, wax en pomade shoppen bij Haarmode Brommert.

Styling voor mannen

Skinkare voor mannen dat je huid verzorgd met en zonder gezichtsbeharing. De shave cream biedt bescherming en verzorging voor extra glad scheren en de olie verzorgd en verzacht het gezichtshaar en hydrateert de huid eronder.

Wat jij moet weten over Redken Brews:

  • De nieuwe producten bevatten mout. Dit is een ingredient dat perfect is voor alle haartypen en het haar kracht, body en glans geeft. Ook bevat Redken Brews twee totaal nieuwe huidverzorgingsproducten. Dit zijn namelijk de Shave Cream en een baard- en huid olie. Het is je natuurlijk al opgevallen dat de verpakking lijkt op de vorm van bierflesje. Natuurlijk zit er geen alcohol in deze producten.
  • De baardolie is zowel op de baard als op de huid te gebruiken. 2 in 1 en dat scheelt in de ochtend 😉 .
  • Ook is de olie voor 99% van natuurlijke oorsprong met avocado en olijfolie.

 

Wil jij gelijk deze producten in je badkamer zetten of ben je benieuwd wat bij jouw haar en/of baardtype past? Kom dan gezellig langs bij ons langs of maak een afspraak online.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share