Een bruine tint zonder je bloot te stellen aan de zon?

Marc Inbane heeft de oplossing! Het zonnetje laat zich niet altijd van zijn beste kant zien maar de kleur van de zomer laten we liever niet verdwijnen. Deze gezonde teint kun je behouden. Lees meer >>

Verantwoord zonnen

Je weet het vast wel maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Als je te lang en te veel in de zon zit zonder bescherming, is dit schadelijk voor je huid. Maar ook wanneer het bewolkt is, dringt de UV door tot aan het aardoppervlak. Een te hoge dosis UV kan leiden tot huidkanker en deze straling versnelt het huidverouderingsproces. Beide willen we niet!

Bescherming

Wanneer je al een beetje pigment hebt is dit als het waren een beetje bescherming tegen de UV straling. De ingrediƫnten in dit product zorgen ervoor dat je melanineproductie gestimuleerd wordt en zo het bruiningsproces ook activeert. Zo kun je dus zonder de zon, werken aan een egale teint en UV- bescherming tegelijk. En natuurlijk zorgt het ervoor dat de vroegtijdige veroudering wordt voorkomen. TIP: Smeer altijd een (hoge) factor op je gezicht, ook al is het bewolkt. Smeren is belangrijk.

Een kleurtje in de wintermaanden

Nu de zon zich niet meer zo vaak laat zien en de zomer vakantie al bijna is vergeten, willen we ons kleurtje graag behouden. Want wanneer je een beetje bruin bent, draagt dit o.a. bij aan een positieve mind & houding. Zeg nou zelf, kleding staat altijd beter bij een teintje. Wil je toch bewust zijn van je huid en gezondheid, dan is de Natural Tanning spray een uitkomst. Met deze spray kan je wel tot 5 dagen genieten van een vakantiekleur en dat op een veilige manier. Hadden we al verteld dat het product dermatologisch getest is en het alleen natuurlijke ingrediƫnten bevat? Kom gerust eens langs in de salon voor een demonstratie en een streeploos resultaat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share