Shellac bij Haarmode Brommert
CND shellac 14 day nail color is dé originele UV-colored polish die zorgt voor twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Shellac is niet meer weg te denken uit de salon. Viënna heeft bij haar moeder, Mariëlle Verdouw, de opleiding voor Shellac gedaan. Mariëlle is een CND ambassadeur in de Benelux en geeft trainingen en les in nagelstyling. Ook doet ze mee aan diverse nagelwedstrijden. Viënna heeft zo dus een zeer professionele opleiding gevolgd en uiteraard werken wij alleen maar met de beste producten. Er zijn ook andere merken die een gelpolish of een gellak in het assortiment hebben, echter is dit niet te vergelijken met Shellac. Zij gebruiken een hele andere formule, waardoor het niet hetzelfde is.
Nagelsalon Geldrop
Shellac is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. zo zijn de producten van CND die nodig zijn voor het aanbrengen van Shellac afgestemd op elkaar, wat er voor zorgt dat Shellac kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Natuurlijk staan wij in de salon alleen maar voor de beste kwaliteit. Shellac wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND.
CND Shellac is in tegenstelling tot andere UV-colored polishes volledig veilig in gebruik. (ook voor zwangere dames) Bij alle producten van CND staat gezondheid van de nagel voorop. bij Shellac wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Het wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een  wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND offly fast remover. Deze bevat macadamia olie, zodat de nagel intensief gehydrateerd wordt.

Heb jij interesse in zo’n heerlijke nagelbehandeling door Viënna? Maak dan een afspraak. 

2 reacties

  • Marjolein
    11th mrt.

    Gefeliciteerd allemaal!

  • Marielle
    9th mrt.

    Toppers!!

Laat een reactie achter

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share