Wij willen al onze curly klanten helpen om het optimale uit zijn of haar krullen te halen,ongeacht jouw krultype. Iedere krul verdient het namelijk om met volle aandacht en de beste producten verzorgd te worden en daardoor te stralen! 

Gezonde krullen

Gezonde krullen beginnen met een gezonde hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid herken jij aan een zachtroze kleur en een goede doorbloeding.Niet iedereen heeft een optimaal gezonde hoofdhuid. Gelukkig is er bij Haarmode Brommert expertise om hier iets aan te doen. Ook de opname van vocht door jouw haarvaatjes hebben invloed op jouw krullenbos. Wist jij dat een tekort aan vocht ervoor zorgt dat jouw krullen slap gaan hangen? Een bouncy krul is te herkennen aan flexibiliteit. Wanneer jij aan een stukje van je haar trekt hoort er aan het eind een krulletje te komen. 

De beste producten

Want voor minder doen we het bij Haarmode Brommert niet. En dat de keuze reuze is daar weet jij als krullenbol alles van. Ook wij kappers zijn altijd op zoek naar het beste product. Dat ene product wat jouw krullen laat shine. Elke krul is anders en elke krullenbol dus ook. Maar een gezonde krul heeft proteïnen en vocht nodig. De juiste balans tussen deze twee ingrediënten vonden wij in onze CURLS CONTROL lijn. Een lijn die bij elke krul past. Die je haar laat glanzen en je krullen laat krullen. En daar doen we het toch allemaal voor! 

Kom jij het beste uit jouw krullen halen? 

Dan staan wij voor je klaar.Want niet alleen staan wij achter ons product, wij hebben namelijk een expertise in huis. En deze kwaliteiten zijn nodig om jouw krullen goed te knippen. Krullen zijn een beetje eigenwijs en het is daarom heel belangrijk dat jij jouw krullen laat knippen door een expert die begrijpt wat jouw krul precies wil. Alleen dan en in combinatie met onze mooie CURLS CONTROL lijn loop jij stralend weer naar buiten. 

En dat is nu precies onze curly missie! 

Hou jij het blog van volgende maand in de gaten? Daarin komt een happy curly klant aan het woord en leggen we uit hoe jij nu het beste jouw CURLS CONTROL product zelf gebruikt. 

 

Haarmode Brommert.

Tekst: Esther van de Moosdijk

           Fiducia

Leave your comment