Een haarverzorgingsproduct kan nog zo goed zijn,als jij deze niet goed gebruikt is het resultaat teleurstellend. We schreven in het blog van vorige week over onze CURLS CONTROLE lijn. En we staan bij het gebruik hiervan, in dit blog graag even stil. Want het juiste gebruik is van belang bij elk verzorgingsproduct maar mooie krullen ontstaan met extra aandacht. 

Complete lijn

Jouw haar en zeker jouw krullen vinden het fijn als jij trouw bent aan 1 product. Dat weten ze van CURLS CONTROLE ook. Zij hebben hun ervaringen,passie en feedback van een heleboel krullies gebundeld en zo ontstond er een volledige verzorgingslijn. Veel krul producten bevatten ingrediënten die juist niet geschikt zijn voor krullen. Denk hierbij aan parabenen,sulfaten of schadelijke siliconen. De producten van CURLS CONTROLE zijn veelal biologisch en bevatten precies die ingrediënten die jouw ontplofte krullen verzorgen. Ze zijn eenvoudig in gebruik, waardoor jij geen kast vol producten nodig hebt om jouw krullen bouncy en in controle te hebben. De lijn bestaat uit een milde shampoo,een verzorgende crème spoeling en een variatie van uitgebalanceerde stijl producten. 

Hoe creëer ik de mooiste krullen?

Krullen hebben subtiele aanwijzingen nodig. Heb jij je haar gewassen dep deze dan droog. Om het vocht in jouw haar te behouden gebruik jij hiervoor een hydrofiele doek ( wist jij al dat deze te verkrijgen is bij Haarmode Brommert?).Dus geen gewone handdoek. Als het haar handdoekdroog is gebruik jij het stijl product. Gebruik niet teveel. Een klein beetje is voldoende. Knijp dit vervolgens in je haar. Jij merkt direct dat jouw krullen gaan bounche,ondanks dat deze nog nat zijn. Het is nu de kunst, om met jouw vingers jouw krullen vast vorm te geven. Dit doe je door ze om je vingers heen te draaien. Vervolgens rangschik jij jouw krullen in model. Tijd voor de diffuser, want als jij een krullenbol bent dan heb je die echt 1 nodig. Gooi jouw krullenbos voorover en laat de diffuser nu even zijn werk doen. Belangrijk is dat jij je krullen helemaal droog föhnt. Is het haar goed droog kom dan weer naar boven. Nu kun jij gaan modelleren. Leg jouw bounchy krullen op de goede plek. Knijp zachtjes in je haar voor volume of kneed je krul zachtjes voor wat minder volume. Voila, een perfect gestyled krullenkoppie is het resultaat. 

Ben jij benieuwd naar de andere producten in deze mooie lijn?

Een happy curly customer schreef een mooie recensie: 

Ik ben al jaren op zoek naar een  verzorgingsproduct om mijn krullen mooi te stijlen. Door mijn bezoek aan Haarmode Brommert kwam ik er al gauw achter dat de verzorging en de styling van mijn haar al begint bij het gebruik van de juiste shampoo. De shampoo uit de CURLY CONTROLE lijn is heel fijn in gebruik. Je hebt er maar een klein beetje van nodig om een weldaad aan schuim te krijgen. Het voelt aan als een zachte shampoo waardoor mijn haar ook zacht aanvoelt na gebruik. Het is de eerste shampoo die ik gebruik waarbij ik niet perse een cremespoeling hoef te gebruiken na het wassen. Wat opviel was dat mijn krullen in controle hun volume hadden behouden na het wassen. Waar het bij de meeste shampoos slap ging hangen was dit nu helemaal niet het geval. De anti-frizz conditioner gebruik ik niet na elke wassing omdat deze een hele andere functie heeft gekregen. Waar ik hem voorheen nodig had om mijn haar te ontwarren dient hij nu als extra verzorging voor mijn krullen.  Zowel de shampoo als de conditioner voelt niet vet aan en verzwaart mijn haar niet. Het style product sluit aan op mijn krul. Dit product blijft zijdezacht maar modelleert wel.  Mijn krullen zijn dus na gebruik niet hard maar vallen soepel en hebben voldoende volume. Gedurende de dag kan ik mijn krullen af en toe wat milder maken of volume geven. Ik ben heel erg tevreden over het product. Om te style heb ik de crème. Deze is zuinig in gebruik en verhard mijn krullen niet. Mijn krullen zijn na gebruik zijdezacht,soepel en flexibel. Mijn krullen dansen en ruiken heerlijk.

Word jij ook een happy customer? 

Gun jij jezelf ook prachtige krullen? Word dan onze nieuwe happy krullen klant!

We schreven al dat we expertise hebben. Bij Haarmode Brommert weten we als geen ander dat je krullen niet even zomaar knipt. Ga jij met jouw mooie bos bij ons in de stoel zitten dan hebben wij tijd en aandacht. Elke krul wordt apart geknipt. Voor elke krul is aandacht. Wij nemen de tijd. Wil jij een mooie volle krullenbos dan dan trekken wij hier extra tijd voor uit. ( 1-1,5 uur). 

Dus kom maar op met die krullen en word onze nieuwe happy curly klant!

Wij  heten je bij Haarmode Brommert heel graag van harte welkom! 

Haarmode Brommert

Tekst: Esther van de Moosdijk

           Fiducia

 

Leave your comment