Merken

Natulique producten

Natulique

Biologische & duurzaam

NATULIQUE is bewust ontwikkeld voor salonprofessionals. Educatie, kennis en vaardigheden zijn namelijk een belangrijk deel van de missie van het merk. De oprichters zien geschoolde professionals als de meest betrouwbare partners om de duurzame boodschap te verspreiden. Het succes en de groei van NATULIQUE, bevestigen dat minder chemicaliën in haarproducten daadwerkelijk betere resultaten geeft.

Het door NATULIQUE in het leven geroepen label 360BIOCERT garandeert ethische integriteit op gebied van ingrediënten (geen microplastics, geen synthetische geur- en kleurstoffen, vulmiddelen etc.), cosmetische wetgeving, dierproeven, duurzame verpakking, biologische teelt, kwaliteitscontrole, kinderarbeid en moderne slavernij. 360BIOCERT gaat hierin veel verder dan andere eco-labels, het initiatief is namelijk ontstaan uit onvrede over de gangbare vrijblijvendheid ten aanzien van producenten en de visie dat ‘eco’ veel breder is dan alleen ingrediënten.

Mediceuticals

Naast Natulique-producten werken wij ook met de producten van Mediceuticals. Een merk dat enkel unieke dermatologische producten ontwikkelt om haar en hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. Deze producten zijn uiterst geschikt wanneer je last hebt van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook vrouwen hebben daar steeds meer last van. Met Mediceuticals kunnen we bewezen doeltreffende behandelmethoden aanbieden voor verschillende haar- en hoofdhuidproblemen. Wij zijn door Mediceuticals getraind en gecertificeerd om een juiste analyse en diagnose te kunnen stellen, en een persoonlijk advies te kunnen geven voor de behandelmethode die bij jou past. Heb jij te kampen met haaruitval, roos, dermatitis of psoriasis, dan ben je bij ons echt op de juiste, betrouwbare plek. Meer lezen: Gezonde hoofdhuid

Testimonials

"Na mijn maagverkleinende operatie en complicaties na operatie begon mijn haar na 3 maanden rigoureus uit te vallen. Gelukkig wees mijn kapster me door naar Letteke. De eerste keer vond ik super spannend omdat het echt met plukken van mijn hoofd viel. Letteke was een luisterend oor en gaf de perfecte tips hoe hier mee om te gaan. Ze adviseerde me om de producten van mediceuticals dagelijks te gebruiken en er een mooi ritueel van te maken. We zijn nu 3 weken verder en ben super tevreden over de producten en hun werking. Mijn haar is weer aan het groeien. Ik blijf de producten gebruiken en ben enorm dankbaar voor de expertise van Letteke. Nogmaals super dankjewel Letteke!"

"Letteke, super bedankt dat jij mij behandeld hebt. Ik had behoorlijke beschadigingen van mijn hoofdhuid, het was een voorstadium van een huidkanker vorm. Door vakkundige uitleg en behandeling is mijn hoofd weer helemaal gaaf. De dermatoloog was helemaal lyrisch over het resultaat en wil nadere uitleg van Letteke Brommert. Nogmaals dank, jij bent een echte klasbak!"

"Mijn dochter had erge jeuk op haar hoofd. Natuurlijk gekeken voor hoofdluis maar dit was het niet. Ik kom zelf altijd bij Haarmode Brommert dus de hoofdhuid door Letteke laten kijken en er bleken kleine ontstekingen te zitten door de eczeem en het krabben daarvan. Meteen behandeld en producten meegenomen en ze is er vanaf! Nu om de zoveel tijd een keer wassen met die producten en de jeuk en eczeem blijven weg. Ook mijn vader is er geweest. Hij had heel veel last van schilfers en hij dacht zelf aan roos. Dit was het niet. Ook meteen behandeld en shampoo meegenomen en hij heeft er geen last meer van! Weg met de schilfers."

Noir Stockholm

Het nieuwste merk van Haarmode Brommert is Noir Stockholm. Dit lifestyle brand werd in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. De lijn van Noir Stockholm wilde perfectie neerzetten en heeft haarverzorging ontwikkeld van een hoge kwaliteit en functie. Het resultaat is een exclusieve serie aan unieke verzorgende en effectieve haarverzorgings- en stylingsproducten. Ook de verpakkingen van dit Zweedse merk zijn een musthave voor in jouw badkamer! 

Het statement van Noir is dat de producten thuis net zo’n wauw effect creëren als wanneer je net bij de kapper vandaan komt. Nog even in het kort waarom je Noir Stockholm echt moet proberen. De looks, het product ziet er prachtig uit en je denkt gelijk; ‘ ik wil dit ruiken, ik wil dit aanraken.’ Nummer 2 is sowieso de geur. Het ruikt heerlijk en speciaal. En als derde en niet geheel onbelangrijk, het doet wat het beloofd!