Merken

Redken

Eerste Revolutionary Redken Salon in Nederland

Paula Kent, een van de oprichters van Redken, was een jonge actrice aan het eind van de jaren 50. Ze had dun haar en een gevoelige hoofdhuid. Op de set kreeg ze
allerlei allergische reacties op de producten die toen werden gebruikt. Ze bezocht dermatologen en professionele kappers voor een oplossing, maar niemand kon
haar de wetenschap achter de producten uitleggen. Er waren in die tijd miljoenen andere mensen met dezelfde klachten. Paula zag dat het voor professionele haarartiesten belangrijk was om meer weten van de scheikunde van haar en huid, en de achtergrond van de producten in relatie tot prachtig en gezond haar. Samen met kapper Jheri Redding ontwikkelde ze de eerste zachtaardige hoge kwaliteitsproducten mét een compleet opleidingsprogramma. Zo ontstond Redken. Een gezonde hoofdhuid en gezond haar heeft alles te maken met jouw welzijn: hoe goed jij je voelt. Wij staan met onze kapsalon achter de visie van Redken, het bedrijf dat blijft innoveren om de gezondheid van jouw haar, ook met de invloeden uit deze tijd, te optimaliseren. Net als wij stelt ook Redken jouw welzijn centraal. Wij zijn trots om door Redken te zijn gekozen als eerste Revolutionary Redken Salon in Nederland.

Mediceuticals

Naast Redken-producten werken wij ook met de producten van Mediceuticals. Een merk dat enkel unieke dermatologische producten ontwikkelt om haar en hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. Deze producten zijn uiterst geschikt wanneer je last hebt van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook vrouwen hebben daar steeds meer last van. Met Mediceuticals kunnen we bewezen doeltreffende behandelmethoden aanbieden voor verschillende haar- en hoofdhuidproblemen. Wij zijn door Mediceuticals getraind en gecertificeerd om een juiste analyse en diagnose te kunnen stellen, en een persoonlijk advies te kunnen geven voor de behandelmethode die bij jou past. Heb jij te kampen met haaruitval, roos, dermatitis of psoriasis, dan ben je bij ons echt op de juiste, betrouwbare plek. Meer lezen: Gezonde hoofdhuid

Testimonials

"Na mijn maagverkleinende operatie en complicaties na operatie begon mijn haar na 3 maanden rigoureus uit te vallen. Gelukkig wees mijn kapster me door naar Letteke. De eerste keer vond ik super spannend omdat het echt met plukken van mijn hoofd viel. Letteke was een luisterend oor en gaf de perfecte tips hoe hier mee om te gaan. Ze adviseerde me om de producten van mediceuticals dagelijks te gebruiken en er een mooi ritueel van te maken. We zijn nu 3 weken verder en ben super tevreden over de producten en hun werking. Mijn haar is weer aan het groeien. Ik blijf de producten gebruiken en ben enorm dankbaar voor de expertise van Letteke. Nogmaals super dankjewel Letteke!"

"Letteke, super bedankt dat jij mij behandeld hebt. Ik had behoorlijke beschadigingen van mijn hoofdhuid, het was een voorstadium van een huidkanker vorm. Door vakkundige uitleg en behandeling is mijn hoofd weer helemaal gaaf. De dermatoloog was helemaal lyrisch over het resultaat en wil nadere uitleg van Letteke Brommert. Nogmaals dank, jij bent een echte klasbak!"

"Mijn dochter had erge jeuk op haar hoofd. Natuurlijk gekeken voor hoofdluis maar dit was het niet. Ik kom zelf altijd bij Haarmode Brommert dus de hoofdhuid door Letteke laten kijken en er bleken kleine ontstekingen te zitten door de eczeem en het krabben daarvan. Meteen behandeld en producten meegenomen en ze is er vanaf! Nu om de zoveel tijd een keer wassen met die producten en de jeuk en eczeem blijven weg. Ook mijn vader is er geweest. Hij had heel veel last van schilfers en hij dacht zelf aan roos. Dit was het niet. Ook meteen behandeld en shampoo meegenomen en hij heeft er geen last meer van! Weg met de schilfers."

Noir Stockholm

Het nieuwste merk van Haarmode Brommert is Noir Stockholm. Dit lifestyle brand werd in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. De lijn van Noir Stockholm wilde perfectie neerzetten en heeft haarverzorging ontwikkeld van een hoge kwaliteit en functie. Het resultaat is een exclusieve serie aan unieke verzorgende en effectieve haarverzorgings- en stylingsproducten. Ook de verpakkingen van dit Zweedse merk zijn een musthave voor in jouw badkamer! 

Het statement van Noir is dat de producten thuis net zo’n wauw effect creëren als wanneer je net bij de kapper vandaan komt. Nog even in het kort waarom je Noir Stockholm echt moet proberen. De looks, het product ziet er prachtig uit en je denkt gelijk; ‘ ik wil dit ruiken, ik wil dit aanraken.’ Nummer 2 is sowieso de geur. Het ruikt heerlijk en speciaal. En als derde en niet geheel onbelangrijk, het doet wat het beloofd!

Make-uplijn Piu Piu

Een nieuw Italiaans make-upmerk, dermatologisch getest en geschikt voor ieder huidtype. Omdat deze make-uplijn rijk is aan vitamine A en E, wordt de huid op
natuurlijke wijze gevoed, gehydrateerd en gerevitaliseerd. De producten op minerale basis zijn specifiek gericht op de gevoelige huid. Piu Piu is hét make-upmerk van schoonheidsspecialisten en professionele visagisten. Door deze make-uplijn toe te voegen aan onze bewuste merkvoering, laten we zien dat wij jouw welzijn heel belangrijk vinden. Wanneer je jezelf écht heerlijk uitgebreid in de watten wil laten leggen en goed verzorgd de dag in wil gaan, dan kun je ook een compleet beauty-arrangement reserveren. Haar en make-up worden dan samen verzorgd, en jij gaat stralend de deur uit.

Double True hair extensions

Double True hair extensions zorgen ervoor dat iedereen een prachtige bos kan hebben. De extensions zijn met de hand zorgvuldig geselecteerd, zodat jij verzekerd bent van de beste kwaliteit haarverlenging.

Doordat de extensions volgens een unieke slowcolouring methode gekleurd zijn, is de kwaliteit van het haar behouden gebleven. De extensions zijn gemaakt van 100% echt haar, waardoor je het prima kunt stylen zoals je dat met je eigen haar doet.

Double True biedt kwalitatieve, duurzame beauty producten. Deze 100% natuurlijke producten worden op authentieke wijze geproduceerd en de verpakkingen zijn duurzaam en ecologisch samengesteld. Zo bieden wij een Onepiece van Double True aan. Deze kun je zelf in en uit doen. Maar er zijn ook losse haarextensions van Double True

Met Double True kunnen we de mooiste kunstwerken maken. Kom gerust langs in de kapsalon voor meer informatie of vragen.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share