Merken

Redken

Eerste Revolutionary Redken Salon in Nederland

Haarmode Brommert mag zich met trots een revolutionary salon van Redken noemen. Redken is wereldwijd bekend van de heerlijke producten voor alle haar types want gezond haar vind Redken net zo belangrijk als wij.

Een korte samenvatting over dit merk. Redken is een amerikaans merk wat onderdeel is van de L’Oreal Professional groep. De oprichters zijn Hjeri Redding en Paula Kent, wat samen resulteerde in de naam Redken.

Passend bij jouw wens en passend bij jouw haar heeft Brommert Hairspecialists dan ook verschillende styling producten en haircare producten (shampoos en conditioners) opgenomen in de salon. Daarnaast gebruikt Brommert de ammoniakvrije kleurlijn van Redken als het gaat om de kleur. Redken biedt een complete collectie aan wetenschappelijk geavanceerde haarproducten gebaseerd op revolutionaire ontdekkingen. De Redken producten transformeren de conditie van het haar voor een verbeterde handelbaarheid en glans. Omdat dit de gedachtegang is die Brommert Hairspecialists ondersteunt, is Redken een passende partner van deze salon.

Mediceuticals

Naast Redken-producten werken wij ook met de producten van Mediceuticals. Een merk dat enkel unieke dermatologische producten ontwikkelt om haar en hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. Deze producten zijn uiterst geschikt wanneer je last hebt van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook vrouwen hebben daar steeds meer last van. Met Mediceuticals kunnen we bewezen doeltreffende behandelmethoden aanbieden voor verschillende haar- en hoofdhuidproblemen. Wij zijn door Mediceuticals getraind en gecertificeerd om een juiste analyse en diagnose te kunnen stellen, en een persoonlijk advies te kunnen geven voor de behandelmethode die bij jou past. Heb jij te kampen met haaruitval, roos, dermatitis of psoriasis, dan ben je bij ons echt op de juiste, betrouwbare plek. Meer lezen: Gezonde hoofdhuid

Testimonials

"Na mijn maagverkleinende operatie en complicaties na operatie begon mijn haar na 3 maanden rigoureus uit te vallen. Gelukkig wees mijn kapster me door naar Letteke. De eerste keer vond ik super spannend omdat het echt met plukken van mijn hoofd viel. Letteke was een luisterend oor en gaf de perfecte tips hoe hier mee om te gaan. Ze adviseerde me om de producten van mediceuticals dagelijks te gebruiken en er een mooi ritueel van te maken. We zijn nu 3 weken verder en ben super tevreden over de producten en hun werking. Mijn haar is weer aan het groeien. Ik blijf de producten gebruiken en ben enorm dankbaar voor de expertise van Letteke. Nogmaals super dankjewel Letteke!"

"Letteke, super bedankt dat jij mij behandeld hebt. Ik had behoorlijke beschadigingen van mijn hoofdhuid, het was een voorstadium van een huidkanker vorm. Door vakkundige uitleg en behandeling is mijn hoofd weer helemaal gaaf. De dermatoloog was helemaal lyrisch over het resultaat en wil nadere uitleg van Letteke Brommert. Nogmaals dank, jij bent een echte klasbak!"

"Mijn dochter had erge jeuk op haar hoofd. Natuurlijk gekeken voor hoofdluis maar dit was het niet. Ik kom zelf altijd bij Haarmode Brommert dus de hoofdhuid door Letteke laten kijken en er bleken kleine ontstekingen te zitten door de eczeem en het krabben daarvan. Meteen behandeld en producten meegenomen en ze is er vanaf! Nu om de zoveel tijd een keer wassen met die producten en de jeuk en eczeem blijven weg. Ook mijn vader is er geweest. Hij had heel veel last van schilfers en hij dacht zelf aan roos. Dit was het niet. Ook meteen behandeld en shampoo meegenomen en hij heeft er geen last meer van! Weg met de schilfers."

Noir Stockholm

Het nieuwste merk van Haarmode Brommert is Noir Stockholm. Dit lifestyle brand werd in 2007 opgericht door Creative Director Hans Nilsson en Manager Ellen Eriksson. De lijn van Noir Stockholm wilde perfectie neerzetten en heeft haarverzorging ontwikkeld van een hoge kwaliteit en functie. Het resultaat is een exclusieve serie aan unieke verzorgende en effectieve haarverzorgings- en stylingsproducten. Ook de verpakkingen van dit Zweedse merk zijn een musthave voor in jouw badkamer! 

Het statement van Noir is dat de producten thuis net zo’n wauw effect creëren als wanneer je net bij de kapper vandaan komt. Nog even in het kort waarom je Noir Stockholm echt moet proberen. De looks, het product ziet er prachtig uit en je denkt gelijk; ‘ ik wil dit ruiken, ik wil dit aanraken.’ Nummer 2 is sowieso de geur. Het ruikt heerlijk en speciaal. En als derde en niet geheel onbelangrijk, het doet wat het beloofd!