Ontmoet het team van Haarmode Brommert

Letteke

Onze aanvoerster, die er graag voor zorgt dat wij vol zelfvertrouwen ons vak en specialisme kunnen uitvoeren. Letteke is gespecialiseerd in haar en hoofdhuid en wil jou een 'feel good' gevoel meegeven. Ze is een echte knipper, iets waar zij haar creativiteit in kwijt kan. Letteke maakt graag verre reizen en doet aan freediven.

Linda

Deze topper zit al bijna 25 jaar in het kappersvak. Linda's specialiteit is het klassieke heren- en damesvak en permanenten voor elke leeftijd. Ze maakt graag met jou een praatje en laat je op je gemak voelen. Linda's grootste hobby is paardrijden, dit doet ze elke week.

Vienna

De highlight- en kleurspecialist. Wil je iets anders? Dan helpt ze jou graag. Ook is Viënna gespecialiseerd in opsteken en bruidshaar en maakt ze jouw feestje nog mooier. Voor klassieke- of moderne herenkapsels, kun je bij haar terecht. Ze gaat in haar vrije tijd graag naar de bioscoop en naar fetivals.

Marlou

Onze creatieveling die losgaat op kleurgebied. Ze heeft als doel om jouw droomkapsel te bereiken. Marlou is gespecialiseerd in het knippen en stylen van krullen en deelt hier graag haar kennis over. In haar vrije tijd, hangt Marlou het liefst aan de gewichten in de sportschool en gaat ze graag naar festivals.

Lotte

De rust zelve. Lotte geeft jou een heerlijk rustig gevoel en je voelt je altijd op je gemak bij haar. Ze wil zich meer gaan richten op haar- & hoofdhuid en wil er voor zorgen dat het altijd fijn voelt en perfect in model zit. Lotte gaat in haar vrije tijd graag in de bossen wandelen met haar teckels om haar hoofd te legen en inspiratie op te doen.

Marleen

Marleen is gek op highlighten en knippen. Een nieuw kapsel creëren bij heren en dames, is iets wat ze graag doet. Ze deelt graag haar enthousiasme en kennis van het kappersvak met jou. Marleen zit bij de vrijwillige brandweer. Hier heeft zij een passie voor.