Ontmoet het team van Haarmode Brommert

Letteke Haarmode Brommert

Letteke

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Dat weet ik als geen ander. Daarom ben ik gespecialiseerd in gezondheid van hoofdhuid en haar. Pas als jij vol vertrouwen en met een heerlijke glimlach de stoel uitstapt, ben ik tevreden.

Linda Haarmode Brommert

Linda

Je thuis voelen. Op je gemak zijn. Wassen, hoofdhuidmassage, ontspannen in de stoel voor de spiegel zitten en je vakkundig laten scheren, permanenten, knippen: zoals het bij je past. Jouw bezoek aan onze salon is er altijd een om naar uit te kijken. Daar zorg ik graag voor.

Vienna Haarmode Brommert

Vienna

Je wilt je goed, mooi en ook begrepen voelen. Wanneer je dat voelt, draagt dat bij aan je vertrouwen. Dat straal je uit. De gezondheid van je haren, het model, de kleur: dat het heeft er allemaal mee te maken. Ik lever daar heel graag mijn bijdrage aan.

Marlou Haarmode Brommert

Marlou

Marlou kijkt naar waar je haren blij van worden. Elk product dat wij gebruiken (en verkopen) heeft namelijk specifieke eigenschappen die wel of niet passen bij je haar. Om het de juiste boost te geven is een goede match van belang. En heb je stylingadvies nodig? Ook dan staat deze allrounder voor je klaar.

Lotte Haarmode Brommert

Lotte

Maak kennis met leergierige Lotte, onze nieuwe staigiar. Zij gaat met liefde los op de wasbelevingen, echte verwennerij. Daarnaast maakt zij van het föhnen ook een feestje en voor prachtige vlechten draait zij haar handen niet om. Haar interesse ligt bij het kleuren, dus daar leiden we ze graag in op.