Gespecialiseerd in de gezondheid van jouw hoofdhuid en haar

Een gezonde hoofdhuid betekent veel voor de gezondheid van je haar. Letteke Brommert, eigenaresse van Haarmode Brommert, is een van de enige kappers in Brabant die zich heeft gespecialiseerd in de gezondheid van haar en hoofdhuid. Hoofdhuid en haar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je last van haaruitval, psoriasis, eczeem, droge hoofdhuid, vette hoofdhuid of roos, dan kun je zonder schaamte of angst binnenstappen in de salon.

Letteke kent het gevoel ook zelf. Letteke had ook lang last van haaruitval. Haar haar was zo dun en breekbaar dat ze besloot onderzoek te doen en op zoek te gaan naar producten die het haar konden verzorgen, behouden én beschermen. Met de productlijn van Mediceuticals behaalde ze geweldige resultaten. Ondertussen heeft ze zich laten opleiden en is ze verder gespecialiseerd in Dermatologie voor kappers en haarwerkers.

De combinatie van die opleiding met de producten van Mediceuticals én het gebruik van de scoop, zorgt er nu voor dat ze klanten uit het hele land mag ontvangen, die meer dan tevreden zijn.

Scoop

Om de ontwikkeling van de gezondheid van je hoofdhuid en haar tijdens het proces goed te kunnen volgen, werkt Letteke met de ‘scoop’. Deze scoop is een klein apparaatje dat je haar en huid tot 200x uitvergroot in beeld brengt. Eventuele problemen kunnen zo extra goed in kaart worden gebracht en behandeld.
Letteke Brommert van Haarmode Brommert is expert als het gaat om de gezondheid van je hoofdhuid en haar. Ze weet als geen ander hoe vervelend deze
problemen kunnen zijn en is daarom juist de kapper waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan.

Wat is de volgende stap?

1. Inleidend gesprek
Bekijken met de scoop
Healty scalp treatment
Drogen van het haar
Totaal € 57,50
Inclusief extra belafspraak na 2 weken en een vervolg afspraak na 8 weken. Dan gaan we opnieuw kijken met de scoop en je krijgt 10% korting bij de aankoop van je 1e producten.

2. Advies gesprek + scoop
€ 20,00

3. Advies
Gratis

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Letteke voor een persoonlijk adviesgesprek. Even binnenlopen mag ook altijd.

Meer lezen:
Last van haaruitval?
Psoriasis op de hoofdhuid, wat kunnen wij daaraan doen?
Wat wil die schilfer je nu eigenlijk vertellen?

Certificaten

Dermatologie | Haarmode Brommert | Kapsalon Geldrop

Dermatologie | Haarmode Brommert | Kapsalon Geldrop

15 Comments

 • Minouche
  18th jul.

  Ik had last van een droge hoofdhuid. Na een paar behandeling geen last meer van!
  Werkt super.

 • Betty Janssen
  19th jul.

  Vanaf mijn geboorte heb ik al constitutioneel eczeem. En ook op mijn hoofdhuid wat heel lastig te behandelen is.
  Allerlei shampoos en middeltjes geprobeerd, maar niets werkte echt.
  Nu vertelde mijn dochter dat ze iets nieuws hadden in hun kapsalon wat voor huidproblemen heel goed zou helpen.
  En nu zie ik iedereen denken jaja dat zal wel, alle reclames beloven ook veel maar er komt niets van terecht.
  Nou zo sceptisch was ik ook, maar ik dacht wel baat het niet dan schaadt het ook niet.
  Dus ik ben naar de kapsalon gegaan, ik kreeg hele goede uitleg van Letteke Brommert en mijn haren werden meteen behandeld.
  Ik voelde al meteen het verschil, de schilfers en jeuk waren weg.
  Nu maar hopen dat dit zo bleef.
  En jawel U zal het wel niet geloven maar het helpt echt de jeuk is weg en de schilfers ook.
  Ik moet het wel regelmatig behandelen anders komt het weer terug maar dat heb ik er graag voor over.
  Dus als ik nu iemand tegen kom met een hoofdhuid probleem dan stuur ik die meteen naar Haarmode Brommert.

 • Esther van de moosdijk
  22nd jul.

  Ik loop al jaren met hoofdhuid problemen ( psoriasis ). Heb al allerlei middelen en shampoo’s gebruikt maar niks hielp. Tot ik in contact kwam met Letteke Brommert. Sinds ik daar mijn hoofdhuid laat behandelen met de mediceuticals is mijn hoofdhuid rustig en gezond. Thuis behandel ik het zelf ook en op deze manier kan het goed bij – en onderhouden. De schilfers en de constante jeuk zijn verdwenen. Ik zou dan ook iedereen , met dezelfde problemen , aanraden langs te gaan bij letteke brommert .

 • Karin Maas
  25th jul.

  Hallo, als aller eerst wil ik jullie echt bedanken voor jullie vakkundig advies!
  Ik ben namelijk zwanger geweest en last van de bekende haaruitval na 4 maanden door hormonen?,
  Als ik dit had geweten bij de eerste zwangerschap had me dat een hoop verdriet bespaart. Heel mijn haargrens was weg vol kale plekken. Ik dacht dat komt nooit meer goed, bij de eerste zwangerschap heeft het 2 jaar geduurd voordat het weer aangroeide maar is nooit zo vol geworden zoals het nu is?.
  Ik ben namelijk 6 weken na de bevalling gestart met folligen shampoo en een speciale spray voor mijn hoofd huid om mijn haar sterk terug te laten komen en zou niet meer uitvallen.
  Nou dat is gelukt na 5 maanden zijn mijn kale plekken vol met nieuwe donkere en hele sterke haren!!!
  Mijn haar is nog nooit zo sterk geweest ,
  Dankjewel haarmode brommert echt kan het iedereen adviseren.

 • 27th jul.

  Als eerste wil ik jullie ontzettend bedanken!
  Na 7 maanden heb ik er eindelijk weer vertrouwen in. De eerste keer dat ik bij jullie kwam was ik nog bang als er iemand aan mijn haren zat. Heb de Medicuticals mee genomen en het advies opgevolgd.
  Ik was bang dat het nooit meer goed zou komen met mijn haren, door een slechte kapper die verkeerde spullen gebruikte qua haarverf (KISS) was mijn mooie bos haren gereduceerd tot een kwart.
  Bang dat ik echt kaal zou worden.
  Na een maand merkte ik al verschil en nu 7 maanden later heeft Letteke mijn haren weer voor de 2e keer in de verf gezet. Met een top resultaat.
  Mijn haren zijn weer in conditie, mijn haarbos is weer voor de helft terug en ben zeer positief gestemd dat het helemaal weer wordt zoals van ouds!

  Haarmode Brommert, WAUW!!!!!!!!!!

  Dank je wel! En voor iedereen aan te raden!

 • Anja Verschuren
  30th aug.

  Ik had flinke last van haaruitval.
  Door de spay, shampoo etc en de expertise van Letteke heel veel nieuwe haren gekregen.
  Geweldig! Wat een uitvinding en wat een kennis en goed service geeft Letteke.
  Ik raad het iedereen aan!

 • Rina Ansems
  12th sep.

  Namens mijn zus geschreven,
  Mijn zus heeft Alopecia areata, dit vind ze verschrikkelijk, na een pruik die niet goed passend zat kwamen we terecht bij jullie.
  De klantvriendelijkheid en de professionele begeleiding is het eerste wat op viel.
  Na een goed advies en het gebruik van de producten die Letteke had aanbevolen is de irritatie van de hoofdhuid weg en begin mijn haar weer goed te groeien, ik heb nu al geen pruik of nieuw haarstuk nodig.
  Mijn zus is erg blij en als we iemand spreken die haar problemen heeft zullen we vast en zeker Kapsalon Bormmert aanbevelen.

  Alvast kei bedankt en op naar een mooie haardos.

 • Drs. Peter Rooijakkers
  6th mrt.

  Kwaliteit, innovatie en professionaliteit!

  Het is inmiddels ruimschoots 40 jaar geleden dat ik voor het eerst naar Haarmode- Brommert ging om me te laten knippen. Vanaf het begin was de ervaring uiterst positief; de wens kenbaar maken en het vervolgens overlaten, in mijn geval, aan het vakmanschap van
  Harry. Steeds uiterst tevreden.

  Nu, na de overstap naar Letteke, is mijn ervaring wederom uitstekend. Daar komt bij dat zij middels nieuwe verzorgingsmiddelen mij grotendeels afhielp van een slepend hoofdhuidprobleem. Het middel Mediceu+icals biedt mij een goede uitkomst. Het is zeer merkbaar dat Letteke zich in deze zeer bekwaamd heeft en dat zet zoden aan de dijk!
  Chapeau Letteke en medewerkers.

  Drs. Peter Rooijakkers.

 • Ger Reker
  2nd jun.

  Letteke , super bedankt dat jij mij behandeld hebt. Ik had behoorlijke beschadigingen van mijn hoofdhuid, het was een voorstadium van een huidkanker vorm. Door vakkundige uitleg en behandeling is mijn hoofd weer helemaal gaaf. De dermatoloog was helemaal lyrisch over het resultaat en wil nadere uitleg van Letteke Brommert. Nogmaals dank, jij bent een echte klasbak

 • Dankzij letteke’s haarbehandeling heb ik weer gezond haar ik kamde altijd met roos ik probeerde van alles zoals heat&shoulders het leek te werken tot me roos alleen maar erger werd ik las in de krant dat je een gratis behandelling kon krijgen en advies voor je haar ik ben erop af gegaan ik stapte bij haarmode brommert binnen en werd vriendelijk ontvangen ik legde lettekke uit dat ik altijd head&shoulders gebruikte waarbij lettekke aangaf dat head&shoulders heelemaal niet goed is voor je haar ze bekeek me hoofdhuid en zij we zullen eens gaan kijken onder scopie hoe erg je roos er aan toe is ze liet me zien op de monitor hoe erg me roos was heel me hoofdhuid was niet meer te zien me haar lag onder hartnekkige roos alles was verstopt waardoor me hoofdhuid als het ware geen lucht meer kreeg en me haar daardoor niet kon groeien ik schrok er enorm van lettekke nam me mee naar de wastafel en waste me haar met MEDICEU+Cals schampo en daarnaar kreeg het een behandelling met MEDICEU+CALS hoofdreiniger plus daarnaar MEDICEU+CALS conditioner me haar werd tot de puntjes verzorgt toen me behandelling klaar was voelde me haar als herboren lettekke raade me aan om het produckt te blijven gebruiken dat advies heb ik opgevolgt lettekke gaf ook aan dat ze iedere klant belde om te vragen hoe het produckt was bevallen dat vond ik echt een een dikke 10 ik heb haar advies opgevolgt en ben met het produckt MEDICEU+CALS 100% zeer tevreden me haar is weer super gezond dankzij MEDICEU+CALS en lettekke’s behandelling en advies ik ben lettekke en het produckt heel erg dankbaar en raad iedereen aan die ook kamt met hoofhuidprobleemen maakt niet uit welke hoofdhuidprobleem dan ook bij haarmode brommert binnen te stappen je zult er geen spijt van krijgen dat garandeer ik iedereen!dankjewel lettekke ik ben je erg dankbaar xxx sabine

 • dilaine van gog
  29th mei.

  Mijn dochter had erge jeuk op haar hoofd. Natuurlijk gekeken voor hoofdluis maar dit was het niet. Ik kom zelf altijd bij Haarmode Brommert dus de hoofdhuid door Letteke laten kijken en er bleken kleine ontstekingen te zitten door de eczeem en het krabben daarvan. Meteen behandeld en producten meegenomen en ze is er vanaf! Nu om de zoveel tijd een keer wassen met die producten en de jeuk en eczeem blijven weg.
  Ook mijn vader is er geweest. Hij had heel veel last van schilfers en hij dacht zelf aan roos. Dit was het niet. Ook meteen behandeld en shampoo meegenomen en hij heeft er geen last meer van! Weg met de schilfers.

 • Nathalie Heessels
  3rd jul.

  Na mijn maagverkleinende operatie en complicaties na operatie begon mijn haar na 3 maanden rigoureus uit te vallen. Gelukkig wees mijn kapster me door naar Letteke. De eerste keer vond ik super spannend omdat het echt met plukken van mijn hoofd viel. Letteke was een luisterend oor en gaf de perfecte tips hoe hier mee om te gaan. Ze adviseerde me om de producten van mediceuticals dagelijks te gebruiken en er een mooi ritueel van te maken. We zijn nu 3 weken verder en ben super tevreden over de producten en hun werking. Mijn haar is weer aan het groeien. Ik blijf de producten gebruiken en ben enorm dankbaar voor de expertise van Letteke. Nogmaals super dankjewel Letteke!

 • Jeanette vd Broek
  28th nov.

  Het is nu ruim een jaar geleden dat ik mijn eerste afspraak had bij Haarmode Brommert.
  Na een paar jaar last te hebben van dunner wordend haar, kreeg ik via mijn buurvrouw de naam
  door van Haarmode Brommert. Ik kon al heel snel komen en werd geholpen door Letteke, zij onderzocht heel zorgvuldig mijn hoofdhuid en raadde me daarna aan enkele produkten van mediceuticals te gebruiken. Deze producten zijn heel prettig en ook nog zuinig in t gebruik.
  Ik vind het ook fijn om bij elke afspraak door Letteke te worden geholpen, heel vertrouwd!
  Bij mijn laatste afspraak bleek na een scopie dat de haren er weer veel voller en gezonder uitzagen! Ik vind het prettig om af en toe nog een bezoekje te brengen aan de kapsalon en blijf de producten graag gebruiken.
  Ik ben erg tevreden en raadt deze zaak bij iedereen met haarproblemen aan!!

 • Louise
  4th dec.

  Enkele jaren geleden begon ik last te krijgen van haaruitval en dunner wordend haar. In de loop der jaren, ondanks van alles geprobeerd te hebben (vitamine, dokter, allerlei producten enz.), werd het alleen maar erger. Je kon boven op mijn hoofd steeds beter mijn hoofhuid zien, kreeg kleine kale plekjes en mijn haren waren erg broos. Ik was er echt heel erg onzeker over en begon al te zoeken naar andere oplossingen zoals haarstukjes e.d. Toen kreeg ik een tip van een vriendin om naar haarmode Brommert te gaan en te vragen naar Letteke. Ook omdat ze zelf bekend is met het probleem haaruitval ga je er al met een fijner gevoel naar toe. We zijn nu ongeveer 5 maanden verder en mijn haren zien er nu al weer gezond uit, mijn haaruitval is drastisch verminderd en ik heb er heel veel kleine nieuwe haartjes bijkregen. Ik had dat natuurlijk wel gehoopt, maar nooit gedacht, ik ben Letteke hiervoor heel erg dankbaar!! Daarnaast zijn ze allemaal erg vriendelijk, je wordt op je gemak gesteld en ze nemen de tijd voor je. Ben ook erg blij met de producten, de adviezen van Letteke en mijn kapsel. Iedereen met haaruitval/ hoofdhuid problemen zal ik zeker aanraden bij hun langs te gaan!

 • Bernadette
  21st feb.

  Door veel haar uitval en wat kalen plekken een scoop geboekt, heel nerveus maar werd door Letteke meteen op mijn gemak gesteld, een hele goede uitleg wat de scoop inhoud, zeer te vrede de shampoo, conditioner en serum gekocht en het resultaat is dat mijn haar er nu gezonder uit ziet en het uitvallen van mijn haar is gestopt, of de lege plekken nog gevuld worden met nieuw haar is nog niet helemaal zeker maar ze worden niet groter. Dank jullie voor het goed advies en de hulp.

Leave your comment