Highlights kennen we allemaal maar babylights?
Top hairstylist Ferry Loeve legt uit;

“Babylights worden veel fijner gezet dan highlights doordat de plukjes dunner zijn. Dit geeft een mooie sprankeling in het haar. Alsof je net terug bent van een zonvakantie. Bij highlights zijn de opgelichte pukken veel breder en daardoor minder subtiel.”

Babylights15_Suki_Hero

Door de babylights te combineren met de balayage techniek in de punten creƫer je een natuurlijk effect van de zon. Wie wil dat nou niet?!

Geschikt voor elke haarkleur.

Wanneer je kiest voor babylights word je haar nooit meer dan twee tinten lichter gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe trend voor elke haarkleur en haar type geschikt. Ook bij extra donker haar zijn babylights mogelijk.
Donker haar lichter make, oogt vaak onnatuurlijk omdat het niet meer bij je huidskleur of ogen past. Maar met deze techniek is het zo subtiel dat het er veel mooier uit ziet.

Babylights15_Suki_Secondary

Look a Like

Voor de look van het model gebruikt de Redken artist de speciale Blonde Idol kleurlijn van Redken. Er zijn maarliefst 12 kleuren, voor iedere haarkleur is er een geschikte kleur en deze kleuringen zijn uitstekend geschikt voor babylights.

Oh, wat we nog niet verteld hebben. De uitgroei is bijna niet zichtbaar! De behandeling gaat veel langer en hoeft niet elke 6 weken bijgewerkt te worden.

Ben jij toe aan de zomer in je haar? Maak langs bij Haarmode Brommert en laat je adviseren voor schitterende babylights!