Innovatie is voor Redken heel erg belangrijk. Dit keer introduceren ze de Heatcure en daar willen wij van Haarmode Brommert je graag wat meer over vertellen want wij zijn dol enthousiast! Heb jij last van beschadigd haar? Lees dan snel verder!
WhatsApp Image 2016-08-20 at 08.44.53 Co3GBylW8AAu-KS

Heatcure is een nieuwe behandeling in onze salon die er voor zorgt dat het haar weer optimaal hersteld. Zelfs nog na 10 wasbeurten.  Het apparaat verwarmd een formule die diep tot in het haarschubben door dringt. Na de behandeling voelt je haar weer gezond en verzorgd aan. Dit komt door de ingrediënten soja, tarwe, palmolie en eiwitten die verwerkt zijn in de formule.

Daarnaast bestaat het 2e deel van de Heatcure behandeling uit een ‘thuis behandeling’. Met een zelf-opwarmend masker kan je de verzorging en het herstellen van je haar voortzetten tot je volgende salon afspraak.

HeatcureModel

Het is lastig uit te leggen dus eigenlijk moet je het gewoon ervaren.  Heb jij last van beschadigd haar door bijv. veelvoudig verven of föhnen? Kom snel langs! Met 1 behandeling is er al resultaat te zien

De behandeling kost € 25,00. Wil je de heatcure ook thuis proberen dan betaal je voor 4 sanshets € 31,99.

Binnenkort verassende voor-na foto’s te zien! Volg ons ook op facebook om op de hoogte te blijven.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share