Haarkleur Jet Black is het nieuwe bruin

De kapperswereld was in de ban van balayage en highlights maar wij van Haarmode Brommert zijn toch ook wel heel erg blij met de donkere variant. Welcome Jet Black!
Heb je geen idee aan welke kleur je moet denken bij ‘Jet Black’? Denk dan aan pik zwart, git zwart of koolzwart. Deze kleuren zie je al voorbij komen bij celebs zoals Kylie Jenner (eigelijk de hele Kardashian familie), Bella Hadid & Rihanna.

View this post on Instagram

@hollywoodreporter

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kleur voor de winter

In de zomer willen we maar al te graag een zomers en licht kapsel. Wanneer de zon schijnt kiezen we massaal voor coupe de soleil maar in de winter mag het wel weer een tintje donkerder. Eigenlijk is deze kleur het hele jaar door goed te dragen.

Deze dame kwam onze kapsalon in Geldrop binnen met een donkere kleur van zichzelf maar met Jet Black maakt het haar kapsel nog een stukje krachtiger. De kleuren die we voor deze dame hebben gebruikt zijn de HD resolution & shades gloss van Redken.

Wil jij weten of deze haarkleur bij jouw past of benieuwd naar meer inspiratie? Kom gerust langs bij ons in de kapsalon voor advies.

 

TIPS

Om je gekleurde nieuwe kapsel mooi te houden;

  • Een goede (kleur)shampoo is heel erg belangrijk. Wij adviseren de Color Extended Shampoo & Conditioner van Redken.
  • Meer diepte in je coupe? Kies dan voor een donkere kleur bij je aanzet van je haar.
  • Met een blauwe gloed over je haar krijg je nog meer het WOW-effect, durf jij het aan?
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share