Last van haaruitval?

Steeds meer vrouwen hebben – net als mannen – last van haaruitval. Haaruitval bij mannen is inmiddels helemaal geaccepteerd. Maar haaruitval bij vrouwen is toch echt iets anders. Haaruitval bij vrouwen is een taboe. Wat als dat bij jou aan de hand is?

Oorzaken van haaruitval

Er zijn allerlei oorzaken die haaruitval tot gevolg hebben, waarbij stress een van de belangrijkste is. Hoe meer stress je hebt, chronisch of in pieken, hoe meer haaruitval je kunt hebben.
Het is normaal dat je dagelijks haren verliest (zo’n 100 haren per dag!), maar wanneer het flinke vormen aanneemt of duidelijk dunnere plekken op je hoofd, dan kun je daar wel iets aan doen. Misschien kun je voor jezelf herleiden of de haaruitval te maken heeft met stress. En als dat zo is, onderzoeken hoe je die stress zou kunnen verminderen.
Als je last hebt van stress, maak je veel adrenaline aan. Heel eenvoudig uitgelegd: als adrenaline in contact komt met talgklieren in de hoofdhuid (die hebben we allemaal) ontstaat melkzuur. En melkzuur beschadigt de haarwortels, waardoor het haar dun en poreus wordt en makkelijker uit kan vallen.
Maar ook bepaalde medicijnen kunnen haaruitval veroorzaken, net zoals hormonale schommelingen, slechte voeding, erfelijkheid of een huidziekte dat kunnen doen. Er is veel te verhelpen door je leefstijl aan te passen. Maar dat is niet altijd het geval.

Oplossingen voor haaruitval

Verzorg je hoofdhuid, als je last hebt van overmatig haaruitval, extra goed. Hoofdhuidmassage kan ervoor zorgen dat de doorbloeding van je hoofdhuid wordt gestimuleerd, waardoor het teveel aan adrenaline maar ook aan andere afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Er zijn allerlei producten op de markt die beloven haaruitval tegen te gaan en die de hoofdhuid verzorgen. Natuurlijk kun je ze proberen, maar laat zeker ook eens goed naar je hoofdhuid kijken door een gespecialiseerde kapper of een dermatoloog.

Mediceuticals

Mediceuticals is een dermatologische haarverzorgingslijn, die ontwikkeld is om hoofdhuid en haar te verzorgen en beschermen. De Mediceuticals producten bevatten uitsluitend pH-vriendelijke ingrediënten en ze zijn vet-, olie- en waxvrij. De producten herstellen en beschermen droog, beschadigd, dun en breekbaar haar en bevorderen de gezondheid van de hoofdhuid en daarmee de haarkwaliteit. Er is zelfs een speciale lijn ontwikkeld voor vrouwen met haaruitval. Wij zijn als kapsalon door Mediceuticals opgeleid en gecertificeerd (alleen dan mag je deze producten voeren en verkopen) en kunnen je er allesover vertellen. De oplossing kan echt veel dichterbij zijn dan je denkt.

MEDICEUTICALS GAAT ECHT IN HET HAARZAKJE WAARDOOR DE WERKING DIEPER GAAT

 

Gebruik je Quarantaine tijd,

om eens je Haar- en Hoofdhuid te verbeteren en zorg dat als je weer naar buiten mag, je in ieder geval weer mooi gezond en een volle bos haar hebt.

Laat hieronder je telefoonnummer achter (deze komt prive bij ons binnen) en ontvang een gratis & vrijblijvend advies gesprek. Met een Mediceuticals kit op maat van 3 producten is je hoofdhuid en haar binnen no-time weer stralend.

Deze mensen gingen je voor, lees hier hun succes verhaal.

Leave your comment