Psoriasis op je hoofdhuid, wat kunnen wij daaraan doen?

“Het leek of ik de hele dag een helm op mijn hoofd had zitten. En als ik een keer op mijn hoofd krabde, dan hingen de korsten meteen in mijn haar. Nee, daar werd ik niet blij van. En al wist ik dat het niet echt bevorderlijk was: liefst droeg ik een pet. Altijd. Maar dat hoeft gelukkig niet meer!”

Schamen

Je kunt je er enorm voor schamen, omdat je vindt dat het er niet netjes uitziet. Je bent bang dat mensen denken dat je jezelf niet goed verzorgd. En dat is helemaal niet fijn. Net als naar de kapper gaan. Liever kom je daar gewoon niet.
Als je psoriasis hebt, dan heb je – eenvoudig uitgelegd – last van een versnelde groei van huidcellen. Bij ieder mens vernieuwen de huidcellen zich elke paar weken, bij psoriasis kan dat al met dagen zijn. Je lichaam kan dat op die snelheid niet verwerken en afvoeren, en dus stapelen de cellen zich op. Het komt het meest voor op de gewrichten, zoals ellenbogen en knieën, en op de hoofdhuid. En dat kan heel lastig zijn. Je hoofdhuid is dan droog, dat voel je, en kan jeuken.
Er zijn verschillende vormen van psoriasis en er zijn verschillende oorzaken. Sommige momenten kan het weer erger zijn dan andere momenten. Stress, roken, alcohol, voeding, koud weer, medicijnen, infecties: het kan er echt allemaal mee te maken hebben.
Wil je er veel meer over weten, dan is https://www.optimalegezondheid.com/psoriasis een fijne website die meer informatie geeft.

Mediceuticals verlicht je klachten

Er zijn verschillende producten op de markt die beloven de psoriasis te verhelpen. Maar psoriasis is tot nog toe ongeneeslijk. Wij kunnen je klachten wel verlichten.
In een of meer behandelingen met de producten van Mediceuticals halen wij de schilfers die dat gevoel van die helm geven, op een prettige, zachte manier weg. Wanneer de schilfers weg zijn, voel je direct de verlichting. Door daarna met Mediceuticals je hoofdhuid en haar te wassen en te onderhouden, wordt de hoofdhuid rustig en wordt de psoriasis steeds rustiger. Uiteindelijk kan het zelfs verdwijnen.

Lees hier de testimonials van klanten die je voor zijn gegaan.

Lees hier de testiomonials van enthousiaste klanten. Wil jij ook ervaren hoe dat voelt of eerst onderzoeken of dit voor jou een oplossing kan zijn om jezelf te verlichten van dat vervelende gevoel? Neem nu nog contact op voor een afspraak.

Leave your comment