Tintje lichter in de zomer

Als we maar lang genoeg wachten op de zon, dan kleuren onze bruine lokken vanzelf een tintje lichter. Maar in Nederland weet je maar nooit hoe lang het mooie weer aanhoud en geduld is niet onze sterkste kant. Bij Haarmode Brommert helpen we je graag een handje aan een fijne zomercoupe. Speciaal voor de brunettes is deze zomer caramel highlights de trend.

Summer ready met bruin haar

Waarom wij fan zijn? Highlights zorgen voor een multi-dimensionaal effect en geeft diepte aan je kapsel. Deze trend is handig voor alle tinten bruin, ook voor donkerbruin of zwart haar. Blondines kunnen altijd gemakkelijk van kleur wisselen maar nu kan dat kan met deze trend ook eenvoudig bij brunettes. Je lokken krijgen een opfris beurt zonder dat het haar beschadigd, wie wil dat nou niet?

Highlights zijn onderhoud vriendelijk

Nog een positief puntje aan de caramel kleuren in je haar, het past namelijk bij elke huidskleur. Uiteraard kijken wij samen met jou in de salon wat het beste bij jou past. We gaan dunne highlights zetten, ook wel babylights genoemd en hoe licht bepalen we samen. Verzorging na het blonderen is belangrijk en daar hoort ook een voedend Redken haarmasker bij. Er is op dit moment een leuke actie bij Haarmode Brommert; 50% korting op het 2e Redken product! De color extens magnetics lijn van Redken ik speciaal voor gekleurd haar en dus de perfecte verzorging voor de caramel highlights.

Afbeeldingsresultaat voor redken magnetics

Qua onderhoud is het slim om ongeveer na vijf weken weer terug te komen naar de salon op je kapsel op te frissen.  Hiervoor gebruiken wij de shades EQ gloss van Redken voor. Maar eigenlijk is het vrij onderhoudsvriendelijk 😉 omdat je de donkere aanzet houdt, zo hoef je niet om de paar weken bij de kapper langs voor een uitgroeibehandeling.

Celebs gaan voor highlights

Weet je welke celebs ook al fan zijn van de caramel highlights? Doe hieronder inspiratie op bij actrice Lucy Hale en model Lily Aldrigde, maar natuurlijk ook bij onze vaste Haarmode Brommert klanten.

 

Benieuwd naar meer informatie voor jouw kapsels of wil je dit ook? Kom gerust langs in de salon of maak een afspraak online.

Beeld: Eigen foto’s & Instagram @lucyhale, @lilyaldridge