Noir Stockholm, VEGAN, DUURZAAM, PARABENEN VRIJ en LUXE producten

Wil jij gaan voor VEGAN, DUURZAAM, PARABENEN VRIJ en LUXE, en wat NIET op DIEREN getest is?

Dan willen we jou graag kennis laten maken met ons nieuwe merk NOIR STOCKHOLM.

DE PRODUCTEN VAN NOIR STOCKHOLM

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.

GEUREN

Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geur accenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren, wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat. Dit ervaar je alleen maar als je het zelf ruikt.
Als je hier interesse in hebt geef dat zeker aan in de salon, dan kunnen we jou deze producten laten voelen, ruiken en beleven. Zien we je snel in de salon om de luxe te ervaren?

1 reacties

  • Justyna
    13th jul.

    Vandaag weer een ontzettend leuke en professionele behandeling gehad. Ook voor het eerst gebruik gemaakt van de lijn NOIR, wat een geweldige lijn! Meteen een product daarvan gekocht en helemaal gek op! Ik kan er niet meer zonder.

Laat een reactie achter

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share