cadeautip decembermaand

Eerlijk zijn hè… Hoeveel potjes en flesjes haarverzorging heb jij in je badkamer staan?

Wat als je je nu eens goed kunt laten adviseren bij een haar- en hoofdhuidspecialist en je eigenlijk aan 4 producten al genoeg hebt.

Het grote probleem is dat je in een winkel staat en overprikkeld wordt met te veel haarproducten. Je bent eigenlijk opzoek naar iets wat jouw haar minder droog maakt en dan zie je ineens dat ze daar wel heel veel producten voor hebben. Zo kopen we vaak weer iets wat je 1 keer gebruikt en weer in je kastje achteraan verdwijnt.

Nu geeft Haarmode Brommert je de kans om eens bij ons in de salon jezelf te laten adviseren over jouw haren of zelfs over iemand anders haren. Je kunt een foto laten zien van jouw vriendin, moeder of vriend en van daaruit kunnen wij de producten adviseren. Super leuk natuurlijk als je dit als cadeau kunt geven in de decembermaand.
Want ieder haar heeft zijn eigen verzorging nodig. Heb je bijvoorbeeld droog haar? Dan kan het zijn dat je vocht te kort komt of proteïne. Onze haarstylisten bij Haarmode Brommert hebben allemaal dergelijke opleiding en kennis opgebouwd en kunnen aan de geschiedenis van jouw haar en hoofdhuid zien waar jij en jouw haren blij van worden. Vaak hebben we dan genoeg aan een shampoo, conditioner, masker en 1 of 2 styling producten. Hoe fijn is het dan als je het kastje in je badkamer een keer goed kunt opruimen.

Ook kijken wij naar de hoeveelheid haar. Als je bijvoorbeeld fijn en droog haar hebt, is de conditioner vaak te zwaar voor jouw haar en daardoor verdwijnt de conditioner ook weer in jouw kast. En dat is jammer, want een conditioner is een heel belangrijk product voor je haar.

Waarom is conditioner belangrijk?

Voor de mannen en vrouwen;
1. Het sluit je haarschubben. Dat geeft de mooie glans. Dat wil toch iedereen.
2. Het wordt makkelijker doorkambaar, waardoor je niet steeds je puntjes kapot trekt. (Hier hebben we ook nog een hele fijne borstel voor.)
3. Je kleur blijft langer houdbaar. Een goede kleur mag ook wat kosten, dus jammer als je die niet goed onderhoud.
4. Je haar masker blijft langer in je haar gevuld zitten. Wist je wel dat je altijd eerst een haarmasker moet gebruiken en daarna altijd “afzuren”met een conditioner??? Een masker gaat in de haarschubben zitten, dus dat vult het op. Daarna gebruik je de conditioner die sluit de haarschubben weer en kapselt, als het ware, het masker in.

Zo kunnen wij jullie natuurlijk tijdens het adviesgesprek veel tips en tricks geven en speciaal voor jou de juiste producten adviseren. Dus wil jij het perfecte cadeau voor je partner of ouders of gun jij het jezelf? Maak dan gratis een adviesgesprek voor producten. Of wil jij nu eindelijk een mooi badkamer plankje voor je partner en jezelf? Gooi alles een keer weg en durf advies te vragen bij onze haarspecialisten. En krijg de juiste producten waar jouw haar en hoofdhuid blij van wordt.

Gezonde haarverzorging

Wij werken met de meest gezonde en zuivere producten, we hebben drie verschillende lijnen.

REDKEN is een van de topmerken op het gebied van haarverzorging en is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende landen. De identiteit van Redken wordt gevormd door expertise, wetenschap en de passie voor fashion.
MEDICEUTICALS ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. Letteke Brommert is hier in gespecialiseerd.
NOIR STOCKHOLM is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten met de beste natuurlijke grondstoffen. Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme sensuele geur accenten. Dit product is echt een cadeautje voor je haar met een heerlijk geurbeleving.

Maak nu een gratis adviesgesprek!

Laat een reactie achter

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share