trends najaar

Najaar trends voor het haar

Wij krijgen vaak de vraag wat nou de trends zijn. Hier hebben wij, Team Haarmode Brommert, onderzoek naar gedaan en alles op een rijtje gezet. We hebben gekeken naar de trends voor dames, heren en op gebied van kleur. Ben jij benieuwd? Blijf dan lezen, er staan ook veel handige tips & tricks in!

Natural Afro

Wat we veel zien op dit moment is natuurlijk haar. Ook komen de 70’s en 90’s helemaal terug. Het haar mag weer natuurlijk krullen, hoeft niet té netjes te zitten en mag weer rond geknipt worden, om het gezicht heen.
Zo mag de natural afro weer helemaal. Laat je eigen mooie krullen eens los en hun ding doen. Met de juiste kniptechniek door de krullenkappers van Haarmode Brommert en de juiste producten kun jij je krullen optimaal verzorgen. De producten van Curls Control zorgen ervoor dat het haar gehydrateerd wordt en de krul wordt gestimuleerd om het mooist te zitten, zonder te pluizen. 

De curtain bangs en de pony

Die blijven nog een tijdje plakken in het najaar, want deze trend blijft! Heb jij het al geprobeerd? Heb jij nou moeite met het stylen van je pony of curtain bangs? Vraag team Brommert dan eens om advies. Wij hebben allerlei leuke trucjes om je haar goed in model te krijgen. Denk eens aan een föhnborstel speciaal voor je pony of aan de B.R.U.S.H. Deze is perect om je curtain bangs te stylen.

De bob

Klassieker! De lange bob is al een tijdje niet meer weg te denken. Ook in het najaar gaat deze trend mee. Draag jij hem net boven je schouder, net eroverheen, recht of schuin? Leuk te combineren met een pony of curtain bangs. Deze haarstijl kun je dragen in de krul of recht. Wil je meer volume? Maak er zachte beach waves in. Gebruik op je aanzet de Secreit veil, Sahara love story, Dear darkness of Phantom en BAM! VOLUME!
Hou jij de insta van Haarmode Brommert in de gaten? Dan zie je dat wij filmpjes posten over haarstylinging. Wat nu helemaal een trend is zijn natural waves. Laat het zachtjes golven langs je gezicht. Maak hierbij gebruik van een krul- of stijltang. Bij natural waves kun je ook haaraccessoires toevoegen, zoals een bandana of sjaaltje in het haar.
Heb jij liever je haar vast? Doe het dan eens in een lage staart. Draai om je elastiekje een pluk uit je staart en schuif deze onder je elastiek door, zodat je geen elastiek meer ziet. Om pluizen te voorkomen, kun je gebruik maken van de instant deflate van Redken.
Scheidingen zijn ook erg belangrijk. Om even terug te komen op de 70’s, de midden scheiding is helemaal terug! Mooi slank langs het gezicht of met curtain bangs! Heb je meer met de 90’s? Dan is een gladde scheve pony meer jouw ding. Ook leuk te combineren met een lage staart! De scheve pony is wel iets om een sterke haarlak, zoals de triple take, bij te gebruiken, zo voorkom je dat het haar in je ogen komt.

Leave your comment