Trends voor mannenkapsels

Ook voor de mannen zijn veel trends te vinden. Een hiervan is Lang & Natuurlijk met een stoere stoppelbaard. Laat het haar natuurlijk vallen en maak gebruik van zachte producten, zoals ons nieuwe product van Noir; No. 80, een zachte soufflé pasta crème die het haar soepel houdt en toch een beetje stevigheid biedt.

Crew cut

Ben jij toch meer van het korte? Dan komt de Buzz cut a.k.a. Crew cut weer helemaal terug. Klinkt het je onbekend in de oren? Denk dan eens aan prison break. Michael Scofield rockte deze look al in de populaire serie. Ook Donny Roelvink draagt deze haarstijl al een tijdje. Echt kort dus. Bij dit kapsel kun je gebruik maken van een klein drupje Stand Tough, om het toch te laten glanzen.

French Crop

Fan van de Buzz cut, maar wil je het toch nèt iets langer? Ga dan voor de French Crop. Hierbij is de onderkant kort en draag je de bovenkant naar voor. Vooraan wordt het haar recht geknipt, zodat het lijkt op een buzz cut, maar dan net langer. Maak textuur in je fench crop  met de And Then We Danced van Noir en een beetje Redken Brews Haispray en je kunt voor de dag komen!
Wil je het nog langer dan de french crop? Dan heb je ook voor de mannen een Fringe. Denk eens aan Lil Kleine of Tommy Shelby van Peaky blinders. Je draagt het haar naar voor op het voorhoofd en maakt gebruik van de natuurlijke valling. Maak bij deze look gebruik van de Beach Muse van Noir of de Powder Grip van Redken. Finish de look af met rough paste van Redken en een beetje Redekn Brews Hairspray.

Quiff

Draag jij je haar liever naar achter? Dan is de Quiff echt wat voor jou! De kuif komt helemaal terug. Lang of kort, meer omhoog of juist naar achter, het kan allemaal. Style je haar met de producten van Redken Brews. Wil je een matte finish? Kies dan voor de Clay Pommade. Heb je liever glans? Ga dan voor de High Hold Pommade.

Leave your comment