Het is jou als klant vast niet ontgaan. Ben jij lid van onze socials dan heb jij ea ook voorbij zien komen. Ben jij een bezoeker van Winkelcentrum de Coevering dan zag jij de vlaggetjes vast hangen. Wij vieren een jubileumjaar, en wat voor een! We bestaan dit jaar 50 jaar! 

Waar en hoe het allemaal begon

50 jaar geleden begon het in een klein maar gezellig pandje in het hart van Winkelcentrum de Coevering. Harry Brommert, de grondlegger van Haarmode Brommert, begon zijn kapperszaak als herenkapper. De expertise van Harry werd door de winkelgangers van het centrum gewaardeerd en al snel werd het drukker. Zo druk dat er na 6 jaar een verhuizing plaatsvond naar een groter pand. Het winkelcentrum bleef voor Haarmode Brommert de thuisbasis. 

Jong geleerd is ….

oud gedaan. En dit gezegde past Letteke prima. Als klein meisje liep Letteke geregeld de kapperszaak van haar vader binnen en in haar puberjaren begon Letteke op jonge leeftijd haar ervaringen te ontwikkelen. Niet meteen in de kapsalon van vaders. Om ervaringen op te doen startte Letteke in een kapperszaak te Tilburg. De passie die zij bij haar vader zag, kreeg in deze kapperszaak de juiste voeding. Het zaadje groeide en al snel besloot Letteke 2 dagen in de week het herenvak bij haar vader in de salon te leren. Niemand was tenslotte zo bekwaam als Harry zelf.

Dat Haarmode Brommert met recht een mooie naam in Geldrop en omstreken heeft opgebouwd staat als een paal boven water. Letteke staat sinds 2017 aan de leiding. De naam Haarmode Brommert bleef. De voorgaande jaren trad Harry langzaam naar de achtergrond. Er vond een grote verbouwing plaats en Letteke maakt de salon stap voor stap  meer eigen. Het plotselinge ongeval waarbij Letteke  langdurig uit de running was, wordt achteraf gezien als een bijzondere, inzichtelijke periode. Letteke gooide “ het roer om”. 

Haarmode Brommert anno 2023

Een haarmode salon vol expertise. Want elke collega in team Brommert kent zijn eigen expertise. Doen waar jij goed in bent. Verder ontwikkelen waar jouw interesses liggen. Zo motiveerd Letteke haar team van inmiddels 6 enthousiaste dames. Elke collega krijgt hiermee de ruimte te stralen en het zelfvertrouwen een boost te geven. Denk aan een krullenspecialist, een kleurspecialist en Letteke zelf die zich heeft ontwikkeld als professioneel hoofdhuidspecialist. Een salon waar zowel  voor dames,heren en kinderen een kappersstoel klaar staat. Een salon met een team vol dames die zich zowel extern en intern blijven ontwikkelen en meegroeien met de nieuwste technieken en trends. 

Tijd om te vieren

Want 50 mooie jaren laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Dat vieren we met elkaar. Het TOP team van Haarmode Brommert ontkurkte de champagne in het mooie en warme Malaga.Zij genoten daar van de zon en al het moois. Maar wij vieren dit ook met jullie!.  Want zonder jullie trouwe support hadden de afgelopen 50 jaar een minder mooi gouden randje gekregen. 

 

Op zondagdagmiddag 24 september proosten wij daarom op ons 50-jarig bestaan. Proost jij met ons mee? 

Tot ziens bij Haarmode Brommert.

Tevens wordt op deze zondag bekendgemaakt welke, maar liefst 5  winnaars  een jaar lang gratis knippen hebben gewonnen! 

Vergeet dus niet de ansichtkaart in de daarvoor bestemde brievenbus te doen! 

 

Lees ook eens : Haarmode Brommert  hier lees je alles over het feestjaar van de kapsalon. Tevens staat er een mooi interview met Letteke online. 

Haarmode Brommert

 

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

Leave your comment