De vlag kan uit! Jij of jouw dochter is GESLAAGD! Van harte gefeliciteerd. ( en dat kan natuurlijk ook jouw zoon zijn en dan ook van harte proficiat). Zwoegen,zweten en leren. Jij mag het (even) achter je laten. Tijd dus voor een welverdiend feestje. De meeste scholen sluiten de afgelopen jaren af met een gala. En natuurlijk wil jij dat jij of je dochter er adembenemend uitziet.De gala jurk hangt al te pronken op een hangertje en voor jouw gala coupe kom jij naar Haarmode Brommert. 

Kleren maken de vrouw

Want het is heel belangrijk dat jouw gala tenue al in de kast hangt. Bij Haarmode Brommert willen we namelijk graag weten in welke kleding jij schittert op de mooiste (afsluit)avond van je schooltijd. Want wat jij draagt bepaalt namelijk welk kapsel hier bij hoort. Wist jij dat de juiste haardracht ervoor kan zorgen dat jouw gala look nog meer in the picture komt? Los, vast,opgestoken of een curly wave, de juiste haardracht zorgt ervoor dat jij van top tot teen kunt stralen. 

Vienna

Vienna maakt van jouw gala kapsel een waar kunstwerk. Vienna heeft namelijk een specialisatie. Zij verdiepte zich in de mooiste gala coupes en is op de hoogte van de nieuwste haartrends. Weet als geen ander welk model jouw haar nodig heeft om jouw jurk te doen schitteren. Zij speelt perfect in op wat jouw haar kan dragen en weet exact wat het nodig heeft . Met zorg en aandacht creëert zij de mooiste modellen en jij zult verbaasd staan wat er allemaal met jouw haar kan. 

 

Ga jij zelf voor de spiegel staan prutsen of geef jij jouw haar ( of het haar van je dochter) de juiste aandacht en professionele touch?

Niks liever sta jij toch te stralen op een van de mooiste feestjes van het jaar! 

 

Reserveer tijdig je plekje want bij Haarmode Brommert staan we ervoor klaar onze bijdrage te leveren aan een perfecte (hairdress)avond!

 

Ow en ga jij in pak? Vlinderdasje en je overhemd al gestreken? Bij ons kun je,uiteraard, ook terecht voor de mooiste heren kapsels.

Haarmode Brommert

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

 

Leave your comment