2022, eindelijk goed nieuws! We mogen weer. Feestjes, festivals, bruiloften, carnaval, enzovoorts. Natuurlijk hoort hier ook een goede look bij. Bij Haarmode Brommert hebben wij daar iets op bedacht! Je kunt nu je haar festival- of feestready maken voor maar €22,50. Kom met schoongewassen en droog haar naar de salon en wij maken van jouw haar een festival. Ook hebben wij sinds kort party glitters, van Lieke Vrienten, in ons assortiment voor jouw festival look! Deze kunnen we in jouw scheiding of op je haar doen om het een nog groter feest te maken. PAK DIE SHINE!

Maar wat voor look moet je dan kiezen? Ik heb er een paar voor je op een rij gezet.

Boxer Braids

boxerbraids boxerbraids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze look komt elk jaar wel weer terug en is een ultieme party look! Met deze haarstijl zit je haar de hele dag fantastisch en als je dan uit je plaat gaat, zit je haar nooit in de weg! Deze look kun je in bijna iedere haarlengte maken en zit sowieso de hele dag goed! Ga jij voor de boxer braids?

Crown Braids

crown braids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie fan is van Keeping up with the Kardashians, heeft deze haarstijl vaker gezien bij Kourtney. Een super toffe look voor een festival! Als het warm is, zit er geen haar in je nek en je ziet eruit als een dancing queen! We kunnen deze look lekker nonchalant maken door voor wat plukken los te laten en de braid lekker dik te maken. Zo kun jij shinen op elke party!

Hawaiian beach waves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hou jij meer van een nonchalante ‘out of bed look’? Dan is deze trend echt iets voor jou! Met deze beach waves kun jij viben op het vetste feestje. Gooi je haar los en maak iedereen gek! Een heerlijke haarstijl waarbij je nog met je handen door je haar kan gaan! 

Space buns

space buns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug van weggeweest! De knotjes! Je kunt deze haarstijl extra leuk maken, door het haar te vlechten en te eindigen in deze vette space buns! Heerlijk voor de hete zomerfeesten, geen haren in de nek en een vrij gevoel! Om extra hard te feesten! 

Volume Ponytail

ponytail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd een binnenkomer, de ponytail. Persoonlijk een van mijn favorieten! Ik zal snel voor deze look kiezen. Het zit heerlijk, mooi en kunt er eindeloos mee variëren. Ga niet voor de saaie, doodnormale staart, maar laat ons eens volume maken in jouw ponytail. Geef er een extra nonchalante look aan door wat plukken los te laten. Zo sta jij altijd vol zelfvertrouwen op een festival! 

Braided faux hawk 

faux hawk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij een stoere rock chick? Dan is deze look perfect voor jou! Voel je een echte Viking vrouw. Met deze haarstijl kun je helemaal losgaan, zonder dat je haar in de weg zit & het zit nog gaaf ook nog! Is dit jouw ding?

Classy waves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij meer van het neutrale? Ga dan voor deze classy waves. Met deze look voel jij je sowieso de hele dag mooi! Deze haarstijl kun je op verschillende manieren dragen en maken. We maken de krullen met een stijltang of krultang. Elke techniek heeft een andere, maar zeker wel classy look! Spreek je voorkeur uit! 

Little braids into a bun

image8.jpeg

Een echte festival klassieker! Deze vlechtjes komen elk jaar wel weer terug. Strakke vlechten die eindigen in één of twee knotjes. De rest van het haar kun je stijl of in beach waves dragen. Maak deze look af met glitters en jij kunt stralen op jouw feestje! 

Braided accent pony

braided updo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wauw, een mooie classy, toch stoere festival look. We vlechten je haar van voor naar achter en laten het eindigen in een ponytail. Je kunt wat haar los laten, maar je kunt ook al je haar in een ponytail doen. Heerlijk voor de hete zomerdagen of voor een binnenparty! Ennnn… deze look kun je ook dragen op een feest zoals een bruiloft of verjaardag! 

Viking chick

viking chickviking chickviking chick  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een van mijn favorieten. Met deze look kun je eindeloos variëren. Je ziet er in ieder geval altijd super vet uit. Heerlijk voor een festival en je valt met deze look zeker op! Zoek hiervoor eens wat inspiratie op! 

Heb jij al een keus kunnen maken of heb jij zelf een idee hoe jij wil stralen op een festival? Kom dan eens langs en laat je haar doen voor jouw feestje! Voor slechts €22,50 ga jij shinen, uiteraard met glitters! 

Leave your comment