Het festivalseizoen is weer begonnen! Lekker zwieren en dansen op de mooiste locaties met de beste muziek. Jouw outfit hangt al ready to jump in.De perfecte oorbellen, kettingen en armbanden : Check. Maar wat doe je met jouw haar? Jouw haar is the finishing touch.Hoe zorg jij ervoor dat jouw lokken de hele dag goed zitten. Wij geven je in dit blog de beste tips. 

Do’s and Dont’s

Want het laatste wat jij wilt is dat je haar na een uur als een plumpudding langs je gezicht valt. De eerste en de beste tip is altijd maak je haar dus niet te zwaar. Dat jij producten gebruikt om jouw lokken op haar plek te houden is natuurlijk onoverkomelijk maar zorg ervoor dat deze producten je haar niet verzwaren. Belangrijk is dat jouw haarproducten ervoor zorgen dat jouw lokken op de juiste plek blijven. Dat het volume heeft en het haar een natuurlijke glans krijgt. 

Accessoires 

Buiten haarlak zijn er meer manieren om jouw haar de hele dag in model te laten. Maak eens gebruik van accessoires bijvoorbeeld. Sjaals en linten! The festival must go. Sjaaltjes en lintjes geven een feestelijke uitstraling. Ze benadrukken de zomer en kunnen een prima aanvulling zijn om jouw outfit nog meer te laten stralen. Draag jij, je haar graag los dan zijn deze accessoires een prima aanvulling om jouw haar uit je gezicht te houden. Wat dacht je van een gave speld? Goed te gebruiken als jij jouw lange lokken liever in de hoogte draagt. Wat jij zeker in huis moet hebben om jouw festival haar in model te houden zijn haarspeldjes. Haarspeldjes kun jij namelijk heel gemakkelijk ‘undercover’ gebruiken. Jij zet jouw haar er eenvoudig mee vast maar geeft de indruk dat het op een natuurlijke manier met de muziek meedanst. 

Glitter en glamour

Laat je haar stralen en glitteren. Alles wat blinkt maakt het feestje compleet! Ga dus gewoon lekker helemaal los. Glitters in je losse lokken. Bling speldjes in jouw watervalvlecht. Het kan niet gek genoeg. Maak van je haar iets bijzonders. Die snelle makkelijke knot van door de week,kan echt niet! Geef je haar net zoveel aandacht als de outfit die je draagt. En geen paniek…want denk jij nou dat wil ik wel, en ik heb echt veel aan de tips omschreven maar wat doe ik dan precies met mijn haar? Ga dan eens naar deze link.

Alle risico’s uitsluiten? 

Wil jij er 100% zeker van zijn dat jouw haar de hele dag goed blijft zitten? Ga jij de show stelen met jouw hairdress? Dan maak jij uiteraard een afspraak bij Haarmode Brommert.

Wij zijn festival ready. Zijn op de hoogte van de nieuwste trends en haardracht. Hebben de perfecte styling producten in huis en kunnen niet wachten om jou te laten stralen. Zodat jij heerlijk kunt socializen,dansen en zwieren zonder je druk te maken over jouw lokken. 

Haarmode Brommert

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

Leave your comment