Wat nou als er een olie bestond die jij als verzorgingsproduct voor je huid,hoofdhuid en haren zou kunnen gebruiken? Dan zou het plankje in de badkamer een stuk minder rommelig zijn,toch? Stel je eens voor dat jij tijdens je ochtend- of avondritueel maar 1 flesje nodig zou hebben om jouw totale verzorging te doen. Wij van Haarmode Brommert hebben goed nieuws. Het bestaat en het is te verkrijgen in onze kapsalon. 

De afrikaanse boabab boom

Want de zaden van deze boom worden gebruikt om de mooie olie tot stand te brengen. De olie is hydraterend waardoor jouw huid diep gevoed wordt. Deze olie hersteld en verzorgd. Boa med olie ondersteunt jouw natuurlijke huidherstel. Het verzacht rode, droge en een schilferige huid. Deze mooie olie is samengesteld met de producten omega 3,6 en 9. Hierdoor wordt deze snel opgenomen zonder jouw poriën te verstoppen. De olie voelt niet vet aan maar zal huid zijdezacht doen aanvoelen. 

Bao-med voor je huid

Boa-med is uitermate geschikt om jouw droge en gevoelige huid te behandelen. Het hydrateert jouw huid en vormt een beschermende barrière. De olie is goed te gebruiken en heeft een helend effect bij huidaandoeningen. Het helpt je huid te herstellen, striae en littekens zullen vervagen. Gebruik deze zachte olie ook eens voor de verzorging van je gezicht. Het zal je huid voeden met een diepe werking van de omega vetzuren en het ondersteunt jouw collageenproductie. Herken jij, zeker als het weer wat guur is, de droge en gebarsten lippen? Deze genezen in een mum van tijd bij het gebruik van de bao-med olie. 

Bao-med voor je haar en hoofdhuid

Heb jij droog en/of pluizig haar dan is dit precies de juiste olie. Deze olie brengt vocht aan  en voedt de haarwortels en jouw haarpunten. Jouw haar behoudt haar natuurlijke glans en volume. Heb jij een geïrriteerde hoofdhuid breng de bao-med olie dan met een licht wrijvende beweging aan op de geïrriteerde plekjes. De hoofdhuid verzacht en hersteld. Deze olie is ook goed te gebruiken als jij last hebt van roos of schilfers. De zaadjes uit de baobab bomen geven je haar body en glans. 

kom jij eens langs? 

Want bij Haarmode Brommert staan wij graag voor je klaar. Wij hebben het beste advies welke altijd aansluit bij jouw vraag. 

Haarmode Brommert

 

Tekst : FIDUCIA

Esther van de Moosdijk

Leave your comment