We schreven al eens een mooi blog over de luxe olie uit onze productenlijn. Een bijzondere olie die jij kunt gebruiken voor de verzorging van je haar,hoofdhuid en huid. Een olie die vervaardigd wordt uit de cacaobomen uit de Afrikaanse baomed bomen. We hebben het natuurlijk over de bao-med 3 in 1 olie. En wij waren al fan maar ons enthousiasme krijgt een luxe staartje. Boa-med komt namelijk met een LUXURIATE uitbreiding. Dat maakt dat wij het bijzondere verhaal over deze olie nog eens onder de aandacht brengen. En natuurlijk laten wij jullie kennismaken met de uitbreiding in deze verzorgingslijn die jij echt niet mag missen. 

Het ontstaan

De overgebleven vruchten van de bao med bomen worden gebruikt om de olie te vervaardigen. Door middel van koude persing van de zaden wordt de olie gewonnen.Tevens worden de restanten van de vrucht gebruikt om de olie te verfijnen. Deze mooie olie bestaat uit 97% volledig natuurlijke ingrediënten. En dit is 1 van de aspecten die de olie zo bijzonder maken. De olie is hydraterend en voelt mede daardoor zijdezacht aan. Het voedt jouw hoofdhuid,haar en huid optimaal en zorgt voor een natuurlijk huidherstel. 

Nog een bijzonder weetje

Elke investering in een bao-med olie,is een investering voor het behoud van de bao-med bomen en de vrouwen uit de omliggende dorpen,die dagelijks de zaden en vruchten van deze boom rapen. Op deze manier houden ze de economie in deze dorpen, met armoede op peil. De bao-med boom krijgt voldoende ruimte en kansen om te blijven groeien. Om te voorkomen dat dieren de zaden en vruchten opeten, verschaft het dagelijks werk voor de inwoners deze te rapen. Heeft de bao-med boom een top van 3 meter bereikt, wordt er een certificaat ontvangen. Deze beloning stimuleert de educatie die erg belangrijk is. Een ontwikkeling om TROTS op te zijn! 

LUXURIATE uitbreiding

Niet alleen zijn wij bij Haarmode Brommert trots op het verhaal achter deze mooie olie, wij zijn ook trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan het tot stand houden van deze lijn. Trots laten wij jullie dus kennis maken met een mooie nieuwe uitbreiding.  De LUXURIATE lijn. Welke,uiteraard in de schijnwerpers staat in onze productenlijn. Naast de olie kun jij vanaf heden ook gebruik gaan maken van een shampoo,conditioner haarmasker en serum. Samengesteld uit dezelfde ingrediënten als de zijdezachte olie. Een must voor jouw haar omdat het precies geeft wat het nodig heeft. 

Jouw haar wordt op een natuurlijke manier gevoed. De bao-med lijn zorgt voor een natuurlijk huid- en haarherstel en jouw haar zal zijdezacht en glanzend elke dag in model zitten. 

Het mooie,bijzondere verhaal achter deze intense lijn maakt de aanschaf alleen maar waardevoller. 

Vraag er gerust een naar bij ons in de zaak. 

Haarmode Brommert

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

Leave your comment